Cheeseburger Slow Food (Warszawa)

By | December 5, 2013
Cheeseburger Slow Food (Warszawa)
0 votes, 0.00 avg. rating (0% score)

Cheeseburger Slow Food (Warszawa)

…od dziś podzielę się z Wami moim kulinarnym doświadczeniem zdobytym podczas moich dwóch pobytów na Floryda, Key West. Miałem tam możliwość podpatrzyć i zrobić dobrego steka, cheeseburgera i inne przekąski serwowane w barach i restauracjach na tej uroczej wyspie, położonej 90 mil na północ od Havany :). Będę sukcesywnie zmieniał menu i starał się co jakiś czas zaskakiwać nowymi inspiracjami kulinarnymi, którymi sam byłem zaskoczony. Zapraszam wszystkich lubiących dobre jedzenie i podkreślam, że nie ma u mnie mowy o sztucznych polepszaczach, wszystko co znajdzie się pomiędzy górną i dolną częścią bułki będzie świeże – sam jako właściciel będę czuwał nad kontrolą jakości i dobrym humorem każdego z naszych gości 🙂

Profil Facebook : https://www.facebook.com/CheeseburgerSlowFood

slowfood

Adres : Emilii Plater 36

Telefon : 504-264-741

Godziny otwarcia : Pon – Sob.12:00 – 22:00, Niedz.13:00 – 22:00

Menu (aktualne na dzień 26.05.2014) : 

Każdy burger zawiera 200g polskiej, młodej wołowiny, odpowiednio doprawionej (podkreślonej), jeden z czterech serów do wyboru: Cheddar, Mimmolette, Ementaler, pleśniowy typu Rokpol, ogórek piklowany, pomidor, rukola, sosy do wyboru: Salsa Fresca i BBQ (robimy je na miejscu z naturalnych składników wg. receptury, którą zdobyliśmy podczas naszej pracy w USA), ketchup HEINZ, musztarda HEINZ. Dodatkami do Cheeseburgera są grillowany bekon (opcja nr 2) i grillowane avocado (opcja nr 3). Każdego tygodnia wprowadzamy nowość – zapytaj na miejscu.

  • Cheeseburger (18 zł)
  • BecCheeseBurger (21 zł)
  • Avocado Cheeseburger (25 zł)
  • Cheese tygodnia  (23 zł)
  • Double Cheeseburger (28 zł)
  • Vege Burger (21 zł)

Recenzje i relacje nasze: 

  • brak relacji (przyślij swoją!)

Newsy związane z Cheeseburger Slow Food

  • brak newsów (przyślij swój!)

Recenzje i relacje na innych serwisach : 

Koniecznie dodaj swoją opinię :

Komentarze :

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *